OM

S/Y Celeste of Solent

S/Y Celest of Solent är en 65-fots cruiser/racer som seglat på de stora haven från det att hon sjösattes 2003. Hon håller högsta säkerhetsklassning (MCA Code 0). S/Y Celeste of Solent har varit över Atlanten flera gånger, gjort fler seglingar på Nordsjön än någon annan segelbåt och hon har även varit på Island och Svalbard. Nu är det dags att utforska nya hav.

Besättning

S/Y Celest of Solent bemannas alltid av besättning som innehar Master of Yacht (Yacht Master with commercial endorsement). Alla har många års erfarenhet av att segla ombord. Flera ur besättningen är även instruktörer för Master of Yacht.

Seglingen

Som seglare ombord på Celeste of Solent blir du en del av teamet och är delaktig i allt från att styra och navigera till att laga mat. På de längre rutterna seglar vi i vaktlag där du är på vakt i tre timmar och av vakt i sex timmar. På de kortare rutterna seglar vi inte i vaktlag utan alla ombord är delaktiga hela tiden. Du kan välja att ta det lugnt och sola och läsa en bok eller vara aktiv och lära dig mer om segling och navigering m.m. Du bestämmer själv över ditt äventyr. Celeste of Solents besättning finns alltid där för att göra din vistelse ombord så bra som möjligt.